Even voorstellen?

Mijn naam is Han Wessels.
Ik ben geboren in 1946 in Den Haag.

Na wat omzwervingen ben ik eind jaren ’70 in Oost-Groningen komen wonen.

Het was ook in die tijd dat ik besloot mijn interesse voor hypnose, die er als was sind mijn 14e, vorm te geven en hiervoor een studie te volgen.

Zo kwam ik terecht in Brabant bij de heer P.J. Hanssen, schrijver van enkele boeken over hypnose en zelfhypnose, waar ik alle beginselen van hypnose en hypnotherapie leerde kennen.
Ik sloot mij aan bij VEEH (Vereniging voor Educatieve en Experimentele Hypnose) later VETH (Vereniging voor Educatieve en Therapeutische Hypnose), een vereniging die in diezelfde tijd werd opgericht. Overwegend door leerlingen van de heer Hanssen.

In 1980 ben ik gediplomeerd en aangesloten bij SETH (Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose). In die tijd de enig bestaande beroepsvereniging voor hypnotiseurs en hypnotherapeuten.
Vanaf dat moment was ik praktiserend hypnotherapeut . Inmiddels dus sinds 35 jaar. (zie PZC)
Eerst in het Groningse en na een paar jaar in het Zeeuwse Goes.
Daar ligt het grootste deel van mijn praktiserende tijd.

Na 30 jaar besloot ik terug te keren naar het Groningse land en na enige tijd de hypnotherapiepraktijk hier weer nieuw leven in te blazen.

Op de grens van Groningen en Drenthe is, in Ter Apel, een nieuwe praktijkruimte ingericht en kunnen cliënten ontvangen worden. Maar huisbezoeken zijn zeker ook mogelijk.

Het is ook mogelijk om via hypnose op afstand (o.a. Skype), cliënten te ondersteunen.

Home